top of page
Søk
  • Forfatterens bildeHole Optikk

Lanseringskampanje

Sammen med vår glassleverandør Essilor lanserer vi vårt beste progressive glasset hittil: Varilux XR-series og gir deg som kjøper komplett brille 30. oktober til 10 . november -30% på Varilux XR glassene og våre beste enstyrkeglass Eyezen. Få også med deg brilledag med leverandøren Skaga tirsdag 7. november kl. 14-18. (les mer nedenfor).


Varilux XR-series passer til allround bruk og er spesielt tilpasset våre digitale hverdag. Sømløs og flytende overgang fra skarpt syn på lang avstand til syn på nært hold, med et minimum av perifere forstyrrelser i glasset. Umiddelbar tilvenning forventes, allerede i løpet av første dag er normalt. Bredere og dypere skarpt syn innenfor en armlengdes avstand gjør det enklere å navigere blikket uten kompenserende hodebevegelser, og gir optimal synskomfort gjennom hele dagen. Ny teknologi gjør det enklere å fokusere når du er på farten, og gir øyeblikkelig skarpt syn i komplekse omgivelser som mutlitasking i bevegelse; hvor man hurtig endrer blikkretning mellom ulike objekter i omgivelsene. Varilux XR er utviklet ved hjelp av kunstig intelligens, som gjør oss i stand til å benytte historiske data og kunnskap om hvordan vi beveger oss og bruker øynene våre i alle daglige situasjoner. Dette i kombinasjon med din personlige styrke, målinger av hvordan brillen sitter i ansiktet og glassets posisjon foran øyet gjør at vi kan produsere et unikt og personlig tilpasset brilleglass med optimal ytelse i alle omgivelser.Eyezen-glass er spesielt designet for å oppfylle dagens synskrav. Takket være det forbedrede designet kan disse enstyrkeglassene støtte deg når du jobber, sosialiserer eller spiller på telefon, datamaskin eller spillkonsoll. Fortsett å gjøre det du liker best med et skarpt og behagelig syn.


Rabatt på glass gjelder ved kjøp av komplett brille i perioden 30. oktober til 10. november 2023. Rabatten på glass kan ikke kombineres med andre rabatter.


BRILLEDAG MED SKAGA tirsdag 7. november kl. 14-18

Skaga er er kjent for sin svenske tradisjonelle, autentiske og genuine estetikk og håndverk, med en historie som startet så tidlig som i 1948. Brillekolleksjonen har et rent og elegant design som tiltrekker seg den bevisste forbrukeren som ønsker å utstråle et unikt uttrykk og styrke sin identitet og personlighet. Deres dyktige selger er sammen med oss i butikk og hjelper til med å finne innfatningen som passer ditt ansikt og din stil. Vi byr på enkel servering. Les mer om merket HER.128 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page