top of page

Våre brilleglass

Det viktigste i et par briller er selve glassene

 

Nærsynthet, langsynthet, alderssyn – det er mange synsproblemer som kan begrense hva vi oppfatter visuelt. I de fleste tilfeller kan et par optimalt tilpassede briller med riktige glass hjelpe oss til å se klart igjen. Hvilken type glass passer best til de ulike synsfeilene? Det viktigste i et par briller er selve glassene, og det er enormt mange typer å velge mellom. Se bedre med riktige brilleglass.

 

  • Enstyrkeglass – vanlige brilleglass med samme styrke over hele glasset er for deg som er nærsynt eller langsynt. 

 

  • Progressive glass – individuelt tilpassede glass som gir skarpt syn på alle avstander. Progressive glass har styrker for nære, mellomliggende og lange avstandssoner i ett og samme glass med sømløs overgang. Styrken endrer seg gradvis ovenfra og ned og går fra avstandssyn til nærsyn. 

Varilux® X-serien

Glassene i Varilux® X-serien er Essilors beste progressive brilleglass og lar deg ta inn alle detaljer innen armlengdes avstand - og bortenfor - med høy presisjon. De lar deg nyte fremragende skarphet, glidende overgang og flyt i synsopplevelsen på nært og fjernt. Fordi du ikke trenger å lete etter det riktige punktet ved å vri på hodet, blir det mindre belastninger som kan gi nakke- og skulderspenninger. Varilux® X-serien adresserer noen av utfordringene man møter i en travel hverdag, der man ofte skifter mellom aktiviteter i armlengdes avstand: Se på telefonen, lese på notatblaokka, snakke med en kollega over bordet ... gripe etter kaffekoppen. Det man ser på som betydningsfullt, skjer veldig ofte innen armlengdes avstand. Ved å forstå dagens nye synsbehov, har Essilor redefinert synsutfordringene på nært hold - uten kompromisser.

  • Brilleglass for arbeidsplassen. Få perfekt syn på jobben og unngå smerter i skuldre og nakke med glass som er tilpasset nettopp dine synsbehov på jobben og optimert for alle avstander som kreves for å jobbe foran en dataskjerm.

  • Solbrilleglass i din styrke. Slipte solbrilleglass gir deg UV-beskyttelse, trendy stil og klart syn utendørs. Solbrilleglassene kan være ensfarget, ha graderte fargetoner eller speilbelegg. De kan også skifte i fargestyrke avhengig av lysforholdene utendørs eller være polariserende. Da motvirker de de refleksene som oppstår når solstrålene treffer våte veibaner, vannoverflater eller metallflater.

Essilor - vår hovedleverandør av glass

Essilor har røtter tilbake til Frankrike og 1849, da virksomheten Essel ble grunnlagt som et samarbeid mellom flere brilleglassprodusenter. I 1972 ble Essel slått sammen med Silor, som tidligere ble grunnlagt som både optikerkjede og glassprodusent. Dermed oppsto Essilor som i dag er verdens største og mest innovative produsent av brilleglass. Les mer om Essilor og Essilor sine produkter på essilor.no eller spør oss så forteller vi deg mer enn gjerne mer.

bottom of page