top of page

Personvernerklæring og Cookies-policy

Hva slags informasjon samler vi inn?

 

Vi mottar, samler inn og lagrer all informasjon du skriver inn på nettstedet vårt eller gir oss på annen måte. I tillegg samler vi inn IP-adressen (Internet Protocol) som brukes til å koble datamaskinen din til Internett; Logg Inn; epostadresse; passord; datamaskin og tilkoblingsinformasjon og kjøpshistorikk. Vi kan bruke programvareverktøy til å måle og samle inn øktinformasjon, inkludert svartid på sider, lengde på besøk på bestemte sider, informasjon om sideinteraksjon og metoder som brukes til å bla bort fra siden. Vi samler også personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-post, passord, kommunikasjon); betalingsdetaljer (inkludert kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemeldinger, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

 

Hvordan samler du inn informasjon?

 

Når du gjennomfører en transaksjon på nettstedet vårt, som en del av prosessen, samler vi inn personlig informasjon du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse. Din personlige informasjon vil bare bli brukt av de spesifikke grunnene som er angitt ovenfor.

Hvorfor samler du inn slik personlig informasjon?

 

Vi samler inn slik ikke-personlig og personlig informasjon for følgende formål: Å tilby og betjene tjenestene; For å gi brukerne løpende kundesupport og teknisk støtte; For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige servicerelaterte varsler og salgsfremmende meldinger; For å lage aggregerte statistiske data og annen samlet og / eller utledet ikke-personlig informasjon, som vi eller våre forretningspartnere kan bruke til å levere og forbedre våre respektive tjenester; For å overholde gjeldende lover og regler.

Hvordan lagrer, bruker du, deler og avslører besøkendes personlige informasjon?

Vårt firma er vert på Wix.com-plattformen. Wix.com gir oss den elektroniske plattformen som lar oss selge produktene og tjenestene våre til deg. Dataene dine kan lagres gjennom Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur. Alle gatewayer for direkte betaling som tilbys av Wix.com og brukes av vårt firma, overholder standardene satt av PCI-DSS som administrert av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken vår og dens tjenesteleverandører.

 

Hvordan kommuniserer vi med besøkende?

Vi kan kontakte deg for å varsle deg om kontoen din, for å feilsøke problemer med kontoen din, for å løse en tvist, for å samle inn gebyrer eller skyldige penger, for å avstemme dine meninger gjennom spørreundersøkelser, for å sende oppdateringer om selskapet vårt, eller etter behov ellers å kontakte deg for å håndheve brukeravtalen, gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formål kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler og andre sporingsverktøy?

Vi, Wix og Wixs tredjeparts tjenesteleverandører bruker informasjonskapsler og andre lignende teknologier ("Informasjonskapsler") for at vi skal kunne tilby tjenesten vår og sikre at den fungerer som den skal, for å analysere våre ytelses- og markedsføringsaktiviteter og for å tilpasse din opplevelse.

En informasjonskapsel er en liten fil med bokstaver og tall som lastes ned til datamaskinen din når du åpner bestemte nettsteder.

Generelt tillater informasjonskapsler et nettsted å gjenkjenne en brukers datamaskin.

Det viktigste å vite om informasjonskapsler plassert av Wix er at de gjør nettstedet vårt litt mer brukervennlig, for eksempel ved å huske nettstedsinnstillinger og språkinnstillinger m.m.

Hvordan kan besøkende på nettsiden vår trekke tilbake sitt samtykke?

 

Hvis du ikke vil at vi skal behandle dataene dine lenger, kan du kontakte oss på vår epost: post@holeoptikk.no eller sende oss et brev til Hole Optikk AS, Vik Torg, 3530 Røyse.

Oppdateringer av personvernregler

 

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernpolicyen når som helst, så gå gjennom den ofte. Endringer og avklaringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her at den er oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi bruker og / eller avslører den.

Spørsmål og kontaktinformasjon

Hvis du vil få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg vennligst ta kontakt med oss på epost: post@holeoptikk.no eller via brev til Hole Optikk AS, Vik Torg, 3530 Røyse.

Av Michelle Fossum, Hole Optikk, 10.05.2021

bottom of page