Nettbutikken er nå åpen og det er mulig å bestille og å betale der. 

Betalingsmetoder

Kort/Kredittkort og PayPal.

MVA

Alle produkter inkluderer mva 25%. 

Frakt 

Frakten kommer normalt på 50kr for bestillinger på under 1000 kr.

For alle bestillinger på over 1000 kr er frakt gratis.

Leveringstid

Vanlig leveringstid på linser er 5-7 dager. Dette avhenger litt av at postgangen går som normalt og tar ikke hensyn til røde dager. For varer vi har på lager er vanlig leveringstid 2-3 dager hvis postgangen går som normalt og tar ikke hensyn til røde dager. For linser med høye styrker kan leveringstiden være noe lengre.

 

Garanti/Reklamasjon

2 års produktgaranti på alle produkter som ikke har utløpsdato. Dette dekker eventuelle produksjonsfeil. Garantien forutsetter normal håndtering av produktene, ikke selvpåførte skader.

Du har selvfølgelig også rett til å reklamere på defekte kontaktlinser. I forbindelse med reklamasjon på kontaktlinser har vi rett til å begjære en linseresept som viser at linsene du har bestilt, er ordinert av en optiker.

Kontakt oss alltid om du vil reklamere på et produkt. Vi hjelper deg med å finne en god løsning, f.eks. bytte til et annet produkt eller en annen form for erstatning. 

Vi ber deg om alltid å kontrollere varene dine når du mottar ordren. Om varen er skadet, noe mangler eller er feil, bør dette reklameres innen 14 dager.

Angrerett

I vår nettbutikk gjelder også angreretten. For at angreretten skal gjelde må produktet være ubrukt og i samme stand som det ble levert. Eventuelle forseglinger må også være ubrutt. Vi ber om at det fylles ut et angrerettskjema. Dette skjemaet finner du her: Angrerettskjema.

Kundeservice

Vår kundeservice har åpent hverdager 09.00-18.00. Du når oss på telefon: 23896809 eller via e-post: post@holeoptikk.no. Du kan også chatte med oss på hjemmesiden vår.