top of page
Søk
  • Forfatterens bildeHole Optikk

Innovative sportsbriller

Da vi oppdaget sportsbrillemerket Out Of, tenkte vi at disse brillene skiller seg ut fra det vi har sett før blant sportsbriller. Dette er resultatet av samarbeid mellom fysikere, ingeniører og produktutviklere som er sportsentusiaster. Her er det innovative og gjennomtenkte løsninger som skal gi best mulig komfort under aktivitet. Alle modellene har 100% UV-beskyttelse. I tillegg har de et flott design!La oss se litt på modellene vi har inne:


Bot:

Prisvinnende fargeskiftteknologi! Fargeskiftende sportsbriller kan være gull når man for eksempel beveger seg fra lys til skygge, eller fra til tunnel til dagslys. Men hvis du syns det tar for lang til før glassene skifter farge, kan dette være løsningen for deg! På under ett sekund tilpasser glassene fargen etter lysforholdene. I motsetning til vanlig fargeskift, som reagerer på UV, reagerer disse glassene elektronisk på lyset. Det er et lite solcellepanel som gir strømmen til dette, og det kreves dermed ikke batterier. Brillen er lett og tøff. Kan fås med styrke (clip-in). KJØP HER.Piuma:

Med en vekt på kun 16,8 gram (!) er dette de letteste sportsbrillene på markedet. Høykvalitets grilamid, forsterket med karbonfiber, gjør brillen også sterk til tross for den lave vekten. Glassene er fargeskiftende (tradisjonelt fargeskift) og polariserte, og passer til mange utendørs aktiviteter.Rams:

Enda en lett sportsbrille med et lekkert design! Med en vekt på 21,6 gram kunne den vært den letteste sportsbrillen, men den blir altså slått av Piuma (se over). Også her er materialet grilamid og karbonfiber. Denne modellen har kvalitetsglass fra Zeiss, og man kan velge mellom fem linsefarger. Kan fås med styrke (clip-in).Void:

Vi har tatt inn en slalåmbrille med i sortimentet. I tillegg til å ha kvalitetslinser fra Zeiss, har denne en anti-duggbehandling som slår bransjestandarden med god margin! Der bransjekravet for antidugg er på 8 sekunder i hardt testmiljø før linsen dugger, holder Ouf Of linsen seg duggfri i 77 sekunder. Sammenlignet med en high-end slalåmbrillekonkurrent gjorde slalåmbrillene til Out Of det 5 ganger bedre i anti-duggtest!22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page