top of page
Søk
  • Forfatterens bildeHole Optikk

Fokus på smittevern for din trygghet!

Oppdatert: 7. jun. 2021Vi ønsker å gjøre vårt beste for at du skal være trygg når du besøker oss. Her er noen av våre tiltak:


Når du kommer inn i lokalet ønsker vi at du bruker munnbind. Du finner håndsprit flere sentrale steder i butikken. Vi har også håndvasker. Vi som jobber i butikken bruker munnbind og er nøye med håndhygienen, og bruker verken ringer eller neglelakk i denne perioden. 


Utstyret og stolene på synsprøverommet blir spritet mellom hvert besøk. Småutstyr blir lagt i en UV-maskin. UV-maskinen er godkjent for å drepe bakterier og virus, også coronavirus. Alle brilleinnfatninger som har blitt prøvd får også en tur i UV-maskinen. Du kan prøve like mange innfatninger som du ellers ville ha gjort! Vi spriter også andre overflater som disk og bankterminal jevnlig.


Før synstest må du som er kunde svare på en del smittevernsspørsmål. Hvis du skulle få noen symptomer før timen, kan du når som helst endre eller avbestille timen gebyrfritt. Dersom vi som jobber her har mistanke om egne symptomer, blir vi hjemme og venter på negativ test. Under synstesten kommer optikeren noen ganger litt nærme. Da bruker hun visir eller munnbind. Det vil vi også gjøre ute i butikken når vi må litt nærme for å tilpasse eller måle opp briller. Vi vil selvfølgelig være oppmerksomme på å holde avstand ellers.      


Dere er viktige for oss, derfor prioriterer vi godt smittevern!


Book tid til synstest HER.


Velkommen til din lokale optiker på Vik torg!


(oppdatert 07.06.2021)


106 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page