top of page
Søk
  • Forfatterens bildeHole Optikk

Få en måned gratis på kjøpet

Frem til lillejulaften (23. desember) har vi tilbud på Biotrue ONE-day dagslinse og Ultra månedslinse. Ved bestilling av Biotrue for 3 måneder får du med en ekstra måned gratis. Ved kjøp av Ultra månedslinser for 6 måneder får du med 1 måned gratis.


For bestilling ta kontakt i butikk, på tlf. 23896805 eller på epost: post@holeoptikk.no. Det er også mulig å komme innom for å prøve disse på.


Biotrue ONE-day

Endagslinser som gir behagelig syn hele dagen.


Biotrue®ONEday – er inspirert av biologien i øyet og inneholder 78 % vann, like mye som i hornhinnen. Takket være det unike HyperGel-materialet beholder Biotrue ONEday 98 % av linsens fuktighet i opptil 16 timer – for å gi en skarp og behagelig synsopplevelse hele dagen. Biotrue ONEday gir det oksygennivået som det åpne øyet trenger for at øynene skal holde seg friske og hvite.


Biotrue ONEday har High Definition Optics som bidrar til å redusere forekomsten av uklarhet, halofenomen og blending, spesielt i miljøer med dårligere lysforhold, som for eksempel ved bilkjøring i mørket.


Dagslinsene har UV-beskyttelse i linsen som beskytter mot at skadelige UV-stråler kommer inn i hornhinnen og i øyet*


Finnes også for skjeve hornhinner (Biotrue ONE-day for Astigmatism) og som progressiv (Biotrue ONE-day for Presbyopia).

ULTRA

Månedslinsen for deg som elsker skjermer


ULTRA® er en månedslinse som består av en silikonhydrogel med MoistureSeal®-teknologi, som beholder fuktigheten i opptil 16 timer per dag. Takket være den unike utformingen slipper ULTRA gjennom oksygen på en mye bedre måte enn tidligere linser.


ULTRA er spesielt laget for deg som bruker mye tid foran skjermen og vil ha en linse med overlegen komfort og synskvalitet. Faktum er at vi bruker skjermer opptil 10 timer hver dag – de har blitt en naturlig, effektiv og underholdende del av hverdagen vår. Når vi blir oppslukt av skjermen, blunker vi 66 % mindre. Det kan gjøre at linsene mister fuktigheten raskere. Derfor kan de kjennes grumsete og ubehagelig å ha på etter en stund foran datamaskinen eller telefonen. ULTRA med MoistureSeal-teknologi er laget av et material som fukter øyet i opptil 16 timer – perfekt for deg som bruker mye mobil, datamaskin eller nettbrett. Takket være det spesielle materialet og teknologien gir ULTRA en overlegen komfort og synskvalitet.


Ultra finnes også for skjeve hornhinner (Ultra for Astigmatism), som progressive (Ultra for Presbyopia) og for de som trenger progressive linser for skjeve hornhinner (Ultra Multifocal for Astigmatism).18 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page