top of page
Søk
  • Forfatterens bildeHole Optikk

Åpent for synsundersøkelser igjen!

Fra og med mandag 20.04 får vi lov å gjenoppta våre optikertjenester! Vi gleder oss over dette, men vet samtidig at smittefaren ikke er over. For å beskytte både våre kunder og våre ansatte har vi strenge rutiner for smittevern. Noe kan virke litt uvant, og derfor ønsker vi å informere om dette. Dette vil du som kunde merke:


1. I forbindelse med timebestilling og før timen vil vi stille deg spørsmål for å avklare om konsultasjonen kan gjennomføres eller om den bør utsettes. Disse spørsmålene vil være:

▪ Har du feber, sår eller vond hals, forkjølelse, hoste, tung pust, brystsmerter, rennende nese eller andre influensalignende symptomer?

▪ Har du mistet smak eller luktesans?

▪ Har du returnert fra reise til utlandet innenfor de siste 14 dager?

▪ Har du vært i nærkontakt med en person som er bekreftet syk eller mistenkt smittet med Corona-viruset? (se symptomer over) innenfor de siste 14 dager?

▪ Er du eller annen person i husstanden i karantene?

2. Vi har stort fokus på håndhygiene, og du som besøker butikken vår blir bedt om å bruke håndsprit eller såpe og vann til å vaske hendene.


3. Optikeren vil unngå å håndhilse.


4. Vi begrenser antall varer som berøres ved at en av de ansatte plukker varene for deg. Briller som har vært prøvd på skal ikke legges på plass, men i en boks vi har satt frem. Brillen blir vasket eller satt i min. 72 timer karantene før den kommer ut i butikken igjen. Vi unngår å hjelpe deg med å ta av og på briller når du prøver briller.


5. Vi begrenser antall kunder som oppholder seg i butikken samtidig.


6. Vi holder avstand.


7. Vi oppfordrer dere til å bruke kontaktløs betaling med bankkort.

I tillegg kan vi informere om at vi rengjør overflater som har vært i kontakt med kunde eller pasient, og at vi unngår bruk av ringer, armbånd, klokker og neglelakk. Vi kommer på jobb med rene klær. Pasienter i risikogruppe kan vi ta i mot utenfor ordinær åpningstid, med tilbud om bruk av munnbind, mot et tillegg på kr. 120 per konsultasjon.

Takk for at du respekterer og har forståelse for smittevernstiltakene. Velkommen til oss!

Vi fortsetter med noe reduserte åpningstider, inntil ting normaliserer seg. Les mer om våre åpningstider fremover HER.

Bestill time til synsundersøkelse HER.


105 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page