top of page
Søk
  • Forfatterens bildeHole Optikk

Øyelege til Hole Optikk

Oppdatert: 19. apr. 2023I Hole Optikk har vi et mål å tilby vårt lokalsamfunn best mulige øyehelsetjenester. Derfor har vi siden oppstart tilbudt synstest hjemme hos dem som ikke så lett kommer seg til optiker, tilbudt skolescreening og hatt foredrag på foreldremøter.


Vi har lenge ønsket oss et nærere samarbeid med en øyelege, for å dekke noe mer av behovene vi ser. Derfor startet vi prosessen med å få en øyelege til Hole. Det har tatt over ett år å få på plass, men nå er vi glade for å presentere øyelege Sofyan Raja som del av vårt team!


Til daglig jobber øyelege Raja som overlege på Ullevål som spesialist i øyesykdommer. Han ønsker å bidra til at øyehelsetilbudet i området blir bedre.


Hos Hole Optikk kan du nå sette deg opp på time hos øyelege uten å ha henvisning fra lege eller optiker. Når du ringer for å bestille time, får du timeavtale med det samme. Ved akutte behov, kan du få time på dagen, hvis øyelegen er tilstede.


Hva må du gjøre i forkant av konsultasjon? Øyelegen vil gjerne vite hvordan du ser (visus). Er det lenge siden du fikk sjekket synet? Hvis du har en synstest fra optiker av nyere dato (maks 12 mnd. gammel), kan du ta med utskrift fra din optiker. Syns du synet har endret seg siden da, anbefales det en ny test. Har du tatt synstest hos Hole Optikk, har vi journalen din her. Hvis du ikke har sjekket synet i det siste, tilbyr vi en forundersøkelse hos optiker der det sjekkes visus og evt. andre målinger som relevante for dine behov. Se prislisten her.


Vi har gratis parkering og trappefri adkomst. Bestill time på tlf. 23 89 68 05.

231 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page